Aloe vera tinctuur per liter-Jerrycan 25 Liter

Beschikbaarheid: In voorraad

1068-Jerrycan 25 Liter

Omschrijving

Aloe vera tinctuur

Op basis van ethylalcohol van gecertificeerde biologisch geteelde rogge van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v).

U kunt kiezen uit bulkvolumina van 0.5l, 1.0l, 5.0l, 10l, 20l, 25l of 200l. En ook als consumentgereed product in flesjes van 50ml (20 per doos) of 100ml (10 per doos). Neemt u alstublieft contact met ons op voor de etikettering van de 50ml- en 100ml-flesjes.

Biosfeer Groede levert tincturen niet rechtstreeks aan particulieren, maar wel aan therapeuten, winkels, groothandels en fabrikanten.

Neemt U alstublieft contact met ons op als Uw voorkeur uitgaat naar extracten op basis van olie of glycerol, of als U interesse heeft in perssappen. In overleg leveren we tevens specifieke mengsels van tincturen.


Een succesvolle gestandaariseerde moedertinctuur maken wij op basis van uniform geproduceerde, verse plantendelen en een bewezen degelijke farmacopee. In veel gevallen maken wij gebruik van het homeopatisches arzneibuch (HAB), een onderdeel van de Duitse farmacopee.

Biosfeer Groede gebruikt alleen ethylalcohol van biologisch geteelde rogge die bio-gecertificeerd is en van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v).

Tincturen kunnen niet gezien worden als medicijn, maar zijn zeer goed bruikbaar voor culinair gebruik in voedingsmiddelen, voor ziektepreventie en ter versterking bij eenvoudige kwalen en het algemeen welbevinden van mens en dier. Daarnaast kunnen de tincturen worden aangewend voor de vervaardiging van cosmetica, wellnessproducten, voedingssupplementen en voor dranken en likeuren.

SKAL-certificaatnummer: 026872Biosfeer Groede is SKAL gecerti­ficeerd met SKAL-nummer 026872 en mag het inter­nationale logo voeren. Zie hier het certificaat. Daarnaast is Biosfeer Groede vanaf 1 februari gestart met het FSC22000-traject. De datum van certificatie is gepland voor de eerste week van december 2015. Vanaf die datum voldoet Biosfeer Groede ook aan GMP+ voor Good Manufacturing Practices.

Volume tincturen Jerrycan 25 Liter
Inhoudsstoffen
Latijnse naamAloe vera
Nederlandse naamAloe Kaap
TeeltGangbaar
VerwerkingDroog
GedeelteSap bld
Gebruik3 x daags 10 -15 druppels in glas water
ReceptuurHAB 2010 4A SAPBLAD DROOG ALOE
Alcohol% v/v70%v/v
Ratio gewicht plant/alcohol1:8
Energie kcal (100ml)383 kcal
Energie kJoule (100ml)1602 kJ
Koolhydraten (100ml)55.23 g
Houdbaarheid2 - 5 jaar

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.